Case studies

Wij ontwerpen en leveren vloerverwarmingspakketten rechtstreeks aan de handel. Kijk eens naar enkele van de redenen waarom onze klanten ervoor kiezen om ons altijd te gebruiken.

Retrofit project met twee verdiepingen

Retrofit project met twee verdiepingen

Producten : TileFix®-18 en SlimFix®-18

Onze klant was op zoek naar een groot vloerverwarmingssysteem voor een aankomend retrofit project. Het systeem moest over twee verdiepingen van een huis worden geïnstalleerd en moest ook efficiënt werken met een mix van vloerbekleding, waaronder tegels, hout en tapijt.

Lees meer

Zelfgebouwde renovatie

Zelfgebouwde renovatie

Producten: TileFix®-25 en SUPERflex™-16

Wat een eenvoudige specificatie had moeten zijn, werd complexer gemaakt door het feit dat elke kamer een ander type vloerconstructie had, zodat hij een enkel systeem moest vinden dat gemakkelijk voldoende warmte kon leveren door beide vloeren.

Lees meer

Nieuwbouwhuis en aangrenzend bijgebouw

Nieuwbouwhuis en aangrenzend bijgebouw

Producten: EasyFix™-nieten, SUPERflex™-16 en Quantum-besturingselementen

Klanten die bij ons kopen, ontdekken snel dat het Continal-team altijd kan rekenen op kwaliteitsproducten en een snelle, flexibele klantenservice.

Onze klant nam contact met ons op en zocht naar een vloerverwarmingssysteem dat zowel de begane grond van een hoofdhuis als het aangrenzende bijgebouw zou kunnen bedekken - een totale verwarmde oppervlakte van 130m2.

Lees meer

Oude huisrenovatie

Oude huisrenovatie

Producten: TileFix®-25, en SUPERflex™-16

We werden gecontacteerd door een installateur die nog niet eerder met Continal had gewerkt, maar die naar ons toe kwam nadat hij vanwege de uitbraak van het Coronavirus geen contact had kunnen opnemen met zijn gebruikelijke leverancier.

Hij moest snel een vloerverwarmingssysteem vinden voor een groot, oud huis dat hij aan het opknappen was. Omdat hij al ter plaatse was, was tijd van belang en moest hij het systeem zo snel mogelijk laten ontwerpen en leveren om verdere verstoring voor de huiseigenaar tot een minimum te beperken.

Lees meer

Vier-slaapkamer vrijstaande huisuitbreiding

Vier-slaapkamer vrijstaande huisuitbreiding

Producten: SpeedTrak™ en SUPERflex™-16

Nadat hij met een aantal fabrikanten had gesproken en niet had gevonden wat hij zocht, nam de installateur contact op met het team van Continal, dat hem kon adviseren over de voordelen van alle verschillende systeemtypen op de markt, en hem kon helpen bij de keuze van de beste oplossing.

Lees meer

4-kamer vrijstaande nieuwbouw

4-kamer vrijstaande nieuwbouw

Producten: Kwantumbesturingenen AluPlate™

Dit prachtige, nieuw gebouwde huis met 4 slaapkamers kijkt uit op de riviermonding en ligt op het omgekeerde niveau om optimaal van het uitzicht te kunnen genieten. Dit is een populair huisontwerp, waardoor het woongedeelte het beste uitzicht heeft. Maar wat voor invloed heeft dit op het verwarmingssysteem?

Lees meer

Tweelaagse nieuwbouw

Tweelaagse nieuwbouw

Producten: SUPERflex™-16 en EasyFix™ nieten

We kregen een telefoontje van een klant die ons vroeg om te helpen bij het ontwerpen van een vloerverwarmingssysteem voor de begane grond van hun nieuwe huis met vier slaapkamers; en natuurlijk waren we blij om te helpen.

Lees meer

Uitbreiding van een bestaande woning

Uitbreiding van een bestaande woning

Producten: SUPERflex™, EasyFix™ SpeedTrak™ en Quantum-besturingen

Het is altijd goed om een aanbeveling te krijgen. Deze nieuwe klanten hadden over ons gehoord van een vriend, die 10 jaar geleden een van onze systemen liet installeren. Op basis van de ervaring van hun vriend hebben ze besloten om ons te vragen een offerte te maken voor een systeem voor hun nieuwe uitbreiding.

Lees meer