Garantie

Al onze producten worden in Europa geproduceerd, volgens onze specificaties en ons ontwerp, in gespecialiseerde fabrieken die we al vele jaren vertrouwen. Alle producten voldoen (en overtreffen vaak) aan de huidige Europese normen en worden altijd streng getest.

Met meer dan 20 jaar ervaring en tienduizenden geleverde producten, zijn wij ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn met de kwaliteit en de resultaten van onze producten.

Wij geloven niet in complexe garanties met lange paragrafen - wij geven de voorkeur aan de eenvoud.

Vloerverwarmingsbuizen, panelen, montagesystemen, verdeelstukken, afsluiters, adapters, mengsystemen en waterregelaars zijn gegarandeerd voor 20 jaar.

Onze vloerverwarmingsbuis profiteert ook van een garantie van 10 jaar, die fabrieksfouten dekt.

Alle elektrische/elektronische elementen en circulatiepompen hebben een garantie van 2 jaar.

Wij garanderen dat deze producten vrij zijn van gebreken voor de hierboven aangegeven periode, op voorwaarde dat ze zijn geïnstalleerd en gebruikt in overeenstemming met ons systeemontwerp en onze installatie-instructies. Wij zullen de artikelen naar ons oordeel terugbetalen of vervangen.

Terugbetaling van retour- / leveringskosten in geval van een fabrieksfout.

Wij verwachten dat u ons voorziet van alle informatie die wij nodig hebben, zoals foto's, om ons te helpen bij de beoordeling van de retouraanvraag. In sommige gevallen zullen we het artikel moeten opsturen om het te testen.

Garantieclaims moeten schriftelijk aan ons worden gemeld via e-mail op info@continal.be, of telefonisch op 02 881 04 14. Onze verkoopvoorwaarden zijn van toepassing.