Vloersystemen

Het plaatsen van vloerverwarming voor een renovatie of nieuwbouw over een bestaande vloer is eenvoudig met de innovatieve systemen van Continal.

Als u een minimale verhoging van de hoogte nodig heeft, hebben we systemen die slechts 15 mm bouwhoogte toevoegen.

Als het akoestisch robuuste overlaysystemen zijn, hebben we verschillende methoden om u te helpen. Als u tegels of een houten vloer direct op uw vloerverwarmingssysteem moet leggen, kunnen wij u helpen. En als u een hoge druksterkte nodig heeft, dan hebben we een oplossing.

Voor advies kunt u terecht bij een van onze technische verkoopadviseurs of een kijkje nemen bij onze typische methoden en producten.

Als u niet ziet wat u nodig hebt, vraag het dan gewoon : we hebben het waarschijnlijk al eerder gedaan.

TileFix®-18 / TileFix®-25

TileFix® - Het enige systeem waarop u direct kunt betegelen, met een laag profiel vanaf slechts 18 mm

TileFix® fast-respons, een systeem met hoge druksterkte, is ideaal voor renovatie, nieuwbouw, hele huizen en eenkamerprojecten. Ontworpen om direct tegelwerk met een standaard tegellijm te accepteren en wordt meestal over bestaande massieve of houten dekvloeren geïnstalleerd.

TileFix®-18 / TileFix®-25Verder
TileFix®-18 / TileFix®-25

UltraSlim™-15 paneel systeem

UltraSlim™-15 - Ultra low-profile systeem op slechts 15 mm dun. Snelle reactie, geschikt voor alle warmtebronnen en ideaal voor renovatie en nieuwbouw.

UltraSlim™-15 combineert een sterke MDF-basis en een warmtedissipatielaag om de output en de temperatuurvariatie te maximaliseren.

UltraSlim™-15 paneel systeemVerder
UltraSlim™-15 paneel systeem

SlimFix®-18 / SlimFix®-25

SlimFix® - Laagprofielsysteem van slechts 18 mm dun met ingebouwde retourkanalen. Hierdoor is de installatie snel en eenvoudig. Ideaal voor renovatie, nieuwbouw, hele huizen of eenkamerprojecten.

SlimFix® is een composietpaneel met een hoge druksterkte en een warmtedissipatielaag, die de warmteafgifte en de temperatuurvariatie maximaliseert.

SlimFix®-18 / SlimFix®-25Verder
SlimFix®-18 / SlimFix®-25

Systeem SlimFix®-TR

SlimFix®-TR is een composiet systeempaneel met ingebouwd rendement dat ideaal is voor grotere projecten in het hele huis omdat het snel en eenvoudig te installeren is.

Geschikt voor zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten, en kan worden geïnstalleerd over bestaande massieve of houten dekvloeren, of als onderdeel van een zwevende vloerconstructie.

Systeem SlimFix®-TRVerder
Systeem SlimFix®-TR

Systeem ThermoDEK™-18

ThermoDEK™-18 - Superdunne, zeer efficiënte overvloerinstallatie, met in het hart een massief gipspaneel in droge vorm.

Het biedt een hoog rendement, een laag profiel en een hoge sterkte, die meestal over bestaande vloeren kan worden gelegd.

Het is geschikt voor lage en hoge-temperatuursystemen en bevat onze SUPERflex™-12-leiding, waardoor de installatie zelfs op de koudste dagen ter plaatse eenvoudig is.

Systeem ThermoDEK™-18Verder
Systeem ThermoDEK™-18