Architect / Designer / Projectontwikkelaar

Bij nieuwbouw of renovatie kunnen Continal®-vloerverwarmingssystemen worden ontworpen voor elke vloerconstructie en zijn ze geschikt voor de meeste warmtebronnen.

Ze zorgen voor een vleugje verborgen luxe en zijn efficiënter dan andere soorten warmtestralers zoals radiatoren.

Vanaf het begin van een project praat u met één deskundige Technische Verkoopadviseur die helpt bij het kiezen van het beste type systeem dat bij het project past en het ontwerp verzorgd.

"Het feit dat ik rechtstreeks met een expert kon praten, hielp me om een moeilijk bouwprobleem snel op te lossen, en het advies voor de loodgieter en de elektricien bespaarde me veel tijd."

Veel gestelde vragen

Warmtepomp? Normale ketel? Radiatoren?
Geen probleem. We hebben systemen die ontworpen zijn om lage en hoge temperatuur warmtebronnen te optimaliseren, en u kunt deze eenvoudig combineren met radiatoren voor sommige ruimtes.

Tegels, houten vloeren, tapijt?
Allemaal geen probleem. We hebben hoogwaardige systemen die gemakkelijker te installeren zijn en tijd besparen ten opzichte van "normale" gietvloeren en leidingsystemen.

Lage hoogte-systemen?
Ja, we hebben ze, vraag maar naar SlimFix®, TileFix® en UltraSlim™-15.

Structurele vloeren?
En eerste verdiepingen, vraag naar OneBoard®. Ja, we zijn uniek in het hebben van een getest structureel vloersysteem voor draagbalken.

Normale dekvloersystemen?
Natuurlijk voor traditionele of vloeibare dekvloeren met normale dieptematen of superdunne hoogwaardige systemen.

Individuele kamertemperatuurregeling?
Ja, standaard bij elk systeem. U kunt basis draaiknopthermostaten opgeven, volledig programmeerbaar, of onze nieuwste Smart App-gestuurde systemen die indien nodig besturing vanaf de andere kant van de wereld mogelijk maken.

Hoe zit het met akoestische demping?
Bij traditionele afwerksystemen kan onze AcoustiMat™ onder de isolatie worden gelegd, maar met onze SlimFix®- en TileFix®-plaatsystemen is dat gemakkelijker - u hoeft alleen maar AcoustiMat™ onder de platen te leggen en deze op de juiste manier te verlijmen. Voor de afwerking met DriDEK™-20, ons dichte droge dekvloersysteem dat gemakkelijk op de plaat kan worden gelegd, zorgt voor extra dichtheid.

"Door de dekvloer en het buizensysteem op de begane grond, met de SlimFix® op de eerste verdieping, kon ik de indeling van de ruimte naar wens vormgeven, en door geen dekvloer boven te hebben, bespaarde ik 6 weken droogtijd."

Om met een Technisch verkoopadviseur over een project te kunnen spreken, stuurt u gewoon een kopie van de plannen naar info@continal.be u hoort binnen een uur van ons.

Bekijk onze systemen