Bespaar tijd

Traditionele watervloerverwarmingssystemen, die gebruik maken van pijp in de dekvloer, zijn tijdrovend om te passen. De dekvloer moet uitharden en vervolgens drogen, wat meestal ongeveer 6 weken duurt, voordat de vloeren kunnen worden gelegd en de kamers kunnen worden afgewerkt.

Voor een eerste verdieping met balken moet de vloer worden verstevigd om het gewicht van de dekvloer op te nemen, dus vaak worden in plaats daarvan radiatoren gebruikt. En natuurlijk kan bij koud weer de dekvloer niet worden gelegd, wat tot vele maanden vertraging leidt.

Stelt u zich eens voor dat u deze problemen niet hebt, dat u kunt bouwen volgens uw planning, dat u tijd en kosten bespaart en dat u geen maanden verspilt aan vriestemperaturen.

Continal heeft een reeks unieke en innovatieve systemen, die allemaal hun waarde hebben bewezen en die de noodzaak van dekvloeren op de begane grond en op balkons overbodig maken.

OneBoard®

Een structureel samengesteld houten vloersysteem, dat direct op de draagbalken wordt gemonteerd, versnelt de installatie en bespaart kosten en tijd ter plaatse.

SlimFix®

Een composiet-geïsoleerd paneel, verkrijgbaar in 18 mm en 25 mm dikte, ideaal voor het leggen van bewerkte houten vloeren direct boven op de panelen.

TileFix®-18 / TileFix®-25

Vergelijkbaar met SlimFix® , in dezelfde diktes, die direct betegeld kunnen worden zonder speciale lijm.

"We houden van het gebruik van TileFix®, het is gemakkelijk te gebruiken op locatie en bespaart tijd tijdens de plaatsing".

UltraSlim™-15

Ons dunste vloerverwarmingssysteem op slechts 15 mm. Perfect voor het minimaliseren van de vloerhoogte.