Loodgieter / Verwarmingsingenieur / Bouwer

Continal ontwerpt en levert rechtstreeks aan loodgieters en bouwers.

Wij houden het allemaal eenvoudig zodat u verder kunt gaan met uw werk.

Onze aanpak is verfrissend anders dan u misschien gewend bent.

Wij hebben systemen die geschikt zijn voor alle vloerconstructies alle warmtebronnen alle regeling strategieën en alle soorten projecten. Vloerverwarming is onze passie, het is alles wat we doen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte.

Snelle offerte

Het enige dat u hoeft te doen is ons de plannen te sturen en we zullen binnen enkele uren een nauwkeurige en gedetailleerde offerte opstellen.

Wat we aanbieden is wat u betaald, geen verborgen extra's.

Complete systemen

U krijgt het volledige systeem : Leidingen, spruitstukken, water controllers, ruimte controllers en montagesystemen.

We nemen alle onderdelen op die nodig zijn voor het systeem, inclusief specialistisch gereedschap.

Zodat u niet hoeft mixen en te matchen.

Elk systeem is volledig ontworpen met CAD-kleurenplannen en montage instructies.

En natuurlijk staat uw Technische Verkoopadviseur klaar als u hem nodig heeft.

"We gebruiken altijd Continal, alles wordt rechtstreeks ter plekke geleverd. En altijd op tijd."

Deskundig advies wanneer u het nodig heeft.

Van start tot finish kunt u rechtstreeks praten met u eigen technische verkoopadviseur die onthoudt wat u voorkeuren zijn en welke systemen u verkiest. Hij of zij is door ons getraind om te adviseren over wat werkt en wat niet. Niet meer wachten tot iemand van technici u terugbelt.

"Continal® is altijdbeschikbaar om mee te praten als u ze nodig hebt."

Levering waar en wanneer u het nodig heeft

Met leveringen binnen 10 dagen na bestelling vanuit ons Europese magazijn op het Europese vasteland, kiest u waar u het wilt laten bezorgen en wanneer. U hoeft niet langer meer naar de handelaar van uw loodgieter te rijden.

Elk Continal systeem wordt compleet in een levering geleverd zodat u verder kunt met uw werk. En als u de levering in twee of meer leveringen wilt is dat geen probleem.

Ervaring, kwaliteit, innovatie gegarandeerd

We zijn al 20 jaar actief in vloerverwarming en ontwerpen en leveren van tienduizenden systemen. Onze systemen worden vervaardigd in gespecialiseerde fabrieken in heel Europa : Frankrijk, Italië, VK, Polen en Duitsland, volgens onze strenge normen.

Onze technici komen met innovatieve oplossingen om installatie te vergemakkelijken, en we testen en testen om ervoor te zorgen dat alles werkt.

Daarom bieden we een uitgebreide garantie op onze systemen, die zelfs een verzekeringsdekking hebben voor gevolgschade in het geval van een leidingbreuk. Blader door onze website of bel ons om over uw project te praten. U zult ontdekken waarom meer dan 76% van onze klanten keer op keer bij ons terug komt.

"Continal heeft een oplossing voor elk project …”

Bekijk onze systemen