De winter komt eraan - 7 controles voor klanten

Een snelle handleiding om uw verwarmingssysteem winterklaar te maken

Een snelle handleiding om uw verwarmingssysteem klaar te maken voor de winter. Een paar weken totdat de klokken teruggezet worden, de kerstpakketten in de winkels liggen en de bladeren van de bomen vallen. Ja, het is weer die tijd - de winter.

De komende maanden zijn vaak de drukste en meest stressvolle voor loodgieters en verwarmingstechnici, omdat huiseigenaren hun verwarmingssystemen aanzetten en problemen ontdekken.

Er is weinig te doen aan de late oproep op vrijdag... "Mijn verwarmingsketel werkt niet, ik heb drie jonge kinderen en er ligt sneeuw op de grond"... maar u kunt uw klanten die een vloerverwarming met warm water hebben, een eenvoudig advies geven.

We hebben de onderstaande tekst voor u geschreven om te kopiëren en te plakken, te bewerken zoals u wilt, en naar uw klanten te sturen. U weet maar nooit, het kan het werk gemakkelijker maken, en één ding is zeker - ze zullen het zeker waarderen dat u hen eraan herinnert.

Zeven snelle verwarmingscontroles voor de winter komt

  • Visuele controle - Zoek het spruitstuk en bekijk het en het omringende leidingwerk goed. Als u tekenen van lekkage ziet of iets waar u niet zeker van bent, neem dan een foto op uw telefoon en stuur deze naar uw loodgieter. Vergeet niet een zaklamp te gebruiken en ga naar de moeilijk bereikbare plaatsen.
  • De tissue check - Als je denkt dat je een klein lek hebt, maak dan het gebied schoon met wat tissue, wikkel dan een schoon stukje tissue om de plek heen om te voorkomen dat het eraf valt. Controleer elke dag of zo. Als het zakdoekpapier weer nat is, is er een lek.
  • Drukcontrole - Eenvoudig te doen. Zoek de manometer van het verwarmingssysteem. Deze kan naast het expansievat (meestal een grote rode cilinder ter grootte van een strandbal), in de ketel zijn ingebouwd, of dicht bij de ketel. Meestal moet deze in het bereik van 1 tot 1,5 bar liggen. Als het hoger of lager is, neem dan contact op met uw loodgieter.
  • ‍Controleer de batterijen - U kunt thermostaten met batterijen hebben - controleer ze en vervang ze indien nodig.
  • Zet het allemaal aan. - Zoals het zegt, zet het systeem aan. Zet de thermostaten omhoog om een vraag naar warmte te creëren, open de thermostaatkranen van de radiator en zet elke schakelklok op 24 uur werking. Controleer al uw radiatoren op eventuele lekkages.
  • Zijn er geluiden? - Als je het systeem aanzet, kun je dan vreemde geluiden horen? Wat zijn dat voor geluiden? Gaan deze gepaard met het opwarmen van het systeem? Kunt u bepalen waar het geluid vandaan komt? Dit alles is nuttige informatie voor uw loodgieter.
  • Boek een onderhoud voor uw hele systeem - Dit is de beste manier om u voor te bereiden op de winter. Uw installateur zal echter wel druk zijn. Boek een service vroeg (zoals nu), en kijk dan uit naar een probleemloze winter. En door dit vroeg te doen, als er iets gerepareerd of vervangen moet worden, heeft u de tijd om het te repareren.

Speciaal aanbod voor onze klanten

Hier bij Continal® doen we er alles aan om onze klanten, de hardwerkende loodgieter en bouwer, te helpen, om hun klanten - de huiseigenaar - te helpen. Als u een wereld aan e-mails of brieven wilt sturen naar uw klanten voor de winter, maar niet de tijd of de middelen hebt, dan zijn wij er om u te helpen. Als u ons een klein beetje informatie over onze systemen laat toevoegen, dan zullen we de mailing sorteren en betalen - eenvoudig. Neem direct contact op met de auteur door te bellen naar het hoofdkantoor van Continal® op 030 8903441.